You are currently viewing Er du serviceelektrikeren vi ser etter?

Er du serviceelektrikeren vi ser etter?

For vår kunde, legendariske A/S Watt i Oslo, ser vi etter en omgjengelig og erfaren serviceelektriker. Watt opplever økning i oppdragsmengde, og for å ivareta servicekontrakter mot blant annet Bærum Kommune søker de nå etter servicelektriker.

Vi ser etter en person som har Gruppe L, DSB, FSE og erfaring fra serviceelektriker-bransjen. Førerkort Kl.B er et krav. Den rette personen har i tillegg til korrekt kompetanse en hyggelig og imøtekommende tone, og er i stand til å være et positivt ansikt utad for Watt og Elektrobemanning.

Elektrobemanning AS er en Nelfo-registrert bedrift med tariffavtale gjennom El og It-Forbundet, og har egen fagforeningsklubb. Vårt fokus er alltid på kvalitet i leveranse og ansettelse. Her får du det slik det skal være.

For å ha tett kontakt med våre utleide benytter vi oss av Slack, en chat-løsning for smart-telefon og pc, der vi er tilgjengelig til enhver tid.

Rekruttering bemanning utleie elektro elektriker rørlegger offshore industri

A/S Watt har en historikk som strekker seg mer enn 110 år tilbake i tid. Det hele startet med kombinasjonen av salg av belysning og installasjon i et butikklokale i Karl Johans gate i 1888, på folkemunne kalt Watt-hjørnet. Gjennom mange tiår forsynte butikken Oslos borgere med lys og varme, og fikk et svært godt renommé i hovedstaden. I dag er A/S Watt en del av El-Proffen, Norges største elektrikerkjede.

Søknad sendes til: stilling@elektrobemanning.no

Spørsmål angående stillingen rettes til avdelingsleder for Bygg&Anlegg:
Thomas Rosenberg
thomas@elektrobemanning.no
4040 5580