You are currently viewing Hva fortalte Rune oss om å arbeide i Elektrobemanning?

Hva fortalte Rune oss om å arbeide i Elektrobemanning?

  • Post category:Karriere

Over 260 000 mennesker i Norge som er misfornøyd med sin eksisterende arbeidsplass, noen også elektrikere. Blant disse er det mange som synes det er vanskelig å ta steget videre og bytte jobb, og det er ikke alltid lett å vite hva man går til.

Vi ansatte Rune, som tidligere arbeidet for en tradisjonell bemanningsbedrift. Etter noen uker i jobb følte han behov for å fortelle oss om sine opplevelser. Der han tidligere hadde slitt med å få godkjent timelister og få utbetalt korrekt lønn, følte han at alt fløt frustrasjonsfritt.
«Var utrolig kjekt å endelig få en lønnseddel hvor jeg ikke måtte bruke mange timer og diskusjoner med mail og telefoner for å få det jeg hadde krav på! Del gjerne dette til alle involverte personer å gi dem en thumbs up for jobben de har gjort!», skrev Rune til oss forleden.

Slike tilbakemeldinger er alltid hyggelige å få, og vi setter vår stolthet i å gjøre ting rett, første gang. Vi vet alle hvor irriterende det kan være å finne feil i lønnslipp og utbetaling. Vi jobber alle hardt, og selv om feil selvsagt kan forekomme også hos oss, føler vi at vi har de riktige systemene på plass for å sørge for at ting er korrekt.

Dersom du vil høre mer om hvordan det er å arbeide for Elektrobemanning, en NELFO-registrert bedrift med tariffavtale gjennom El og IT, ta gjerne kontakt med: thomas@elektrobemanning.no